Nis seanca konstituive, e udhëheq Avni Dehari

Ka filluar seanca konstituive në Kuvendin e Kosovës, e udhëhequr nga deputeti në i vjetër në Kuvend, Avni Dehari dhe deputetja më e re, Adelina Grainca. Dehari është nga Lëvizja Vetëvendosje ndërsa Grainca nga Partia Demokratike e Kosovës.

Dehari u ka uruar mirëseardhje deputetëve dhe mysafirëve në legjislaturën e tetë.

Reklama