Nis asfaltimi i rrugës “Vëllezërit Frashëri”, gjendja ishte e rëndë në këtë rrugë

Drejtori i Shërbimeve Publike, Përparim Krasniqi ka njoftuar se sot kanë filluar punimet në rrugën “Vëllezërit Frashëri”.

Sipas Drejtorit Krasniqi, vendi ku po punohet është një teren i vështirë për të kaluar.

Vendi ku po zhvillohen punimet është te familjet Bajraj, Shabani dhe Zeqiri në Rahovec.

“Vazhdon edhe në disa segmente tjera në Rahovec, projekti i ndërtimit të rrugëve locale”, ka shkruar Krasniqi.

Reklama