Nipi nga Prishtina ia vjedhë dajës paratë nga kartela e bankës për disa muaj me radhë

Një burrë nga fshati Shkabaj të Prishtinës e ka lajmëruar në polici nipin sepse i ka keqpërdorur kartelën bankare.

“Viktima mashkull kosovar, ka njoftuar se nipi i tij i dyshuari mashkull kosovar përmes llogarisë bankare dhe duke keqpërdorur kartelën e tij i ka shfrytëzuar një shumë të konsiderueshme parash” thuhet në raportin e policisë.

Derisa rasti ka ndodhur gjatë periudhës prill-qershor të këtij viti.

Reklama