Nervozohet keq Peci: Ndaq gjuani me ujë, ndaq me plumba, nuk ka bir nëne që më ndal – Video

Ministri i Bujqësisë, Faton Peci, ka pasur një përplasje me deputeten e PDK-së, Ganimete Musliun, teksa po raportonte para komisionit për Mjedis, Ushqim, Bujqësi, Planifikim dhe Zhvillim, për çështjen e subvencioneve.

“Ndash gjuni më ujë e ndash më plumba, nuk ka birë nenë që e ndal Faton Peci”, ka thënë Peci pas hedhjes më ujë nga deputetja Ganimete Musliu.

Krejt ky konflikt ka ardhur në momentin kur Ministri Peci po raportonte para komisionit për Mjedis, Ushqim, Bujqësi, Planifikim dhe Zhvillim, për çështjen e subvencioneve, shkruan EO.

“Ti përfaqëson më gjuhen e përfaqëson krimin. Qajo pjesa e krimit në Ministrisë së Bujqësisë ka një mbështetje politike dhe kjo pi bije që je ti ajo zyrtare që je në prapavijë”, ka thënë Peci.