Nënkryetari Iska në iftar te stadiumi i qytetit, prezent edhe Shefqet Krasniqi

Nënkryetari i Komunës së Rahovecit Fatmir Iska ka bërë iftarin sonte bashkë me krerë të komunitetit islam.

Iftari është shtruar në stadiumin e qytetit në Rahovec, ndërsa Iska ka thënë se në raste si këto dëshmohet solidariteti e miqësia mes qytetarëve e pjesëmarrësve që ishin në stadium për iftar.

Nënkryetari ka njoftuar se prezent ishte edhe hoxha i njohur Shefqet Krasniqi.

Njoftimi i plotë:

Së bashku me Efendi z.Shani Sylka dhe imamin z.Nysret Abazira ishim pjesëmarrës në iftarin e shtruar në stadiumin e qytetit bashkë me shumë qytetarë të Komunës së Rahovecit, me rastin e muajit të shenjtë Ramazan.
Edhe një herë u demonstruan shembujt me te mire te miqësisë dhe solidaritetit në iftarin ku pjesëmarrës ishte edhe Hoxhë Shefqet Krasniqi.
Reklama