Nëna e Ramush Haradinajt kryen një intervenim në zemër

Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës Ramush Haradinaj, ka njoftuar se nëna e tij është operuar në zemër.

“Të dashur qytetarë, Nana Rukë sapo kaloi suksesshëm një krizë shëndetësore. Ajo bëri intervenim në zemër, zgjerim arterie dhe vendosje të stendës”.

Haradinaj i ka falënderuar mjekët të cilët i ndihmuan nënës së tij ta kalojë krizën shëndetësore.

Reklama