Në ora 07:00 janë hapur të gjitha qendrat e votimit

Zëdhënësi i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), Valmir Elezi, ka thënë se në ora 7:00 janë hapur të gjitha qendrat e votimit dhe vendvotimet, në 38 komuna të Kosovës ku po zhvillohen zgjedhjet.

Elezi ka thënë se numri i qendrave të votimit në tërë Kosovën është 883 ndërkaq i vendvotimeve është 4,477.

“Sipas planifikimeve, në ora 07:00 janë hapur të gjitha vendvotimet, në të gjitha qendrat e votimit. Numri i qendrave të votimit është 883 me 4,477 vendvotime”, ka thënë Elezi.

Ai ka bërë të ditur se në ueb faqen e KQZ-së po vazhdon të funksionojë aplikacioni ku çdo qytetar mund të njoftohet me vendvotimin e saktë.

Reklama