Në Kinë ndërtohet spitali me 1,000 shtretër brenda 48 orëve

Është hapur sot në Kinë spitali i veçantë për trajtimin e pacientëve me koronavirus. Stafe punëtorësh nga kompani të ndryshme dhe vullnetarë nga Vuhani, kanë punuar vullnetarisht për ndërtimin e këtij spitali, që është përfunduar brenda 48 orësh, shkruan DailyMail.

Spitali do t’i ketë 1,000 shtretër.

DailyMail shkruan se me të përfunduar ndërtimi i spitalit, pacientët kanë nisur të akomodohen menjëherë.

  

A handout from the Huanggang government shows workers from the city's electricity company working to connect the building to the grid so it can treat coronavirus patients
By Monday, all of the beds had been set up by volunteers, and water, electricity and internet had also been connected, according to the government of Huanggang
Reklama