Nderohet figura e veprimtarit dhe intelektualit shqiptar Adem Demaçi, ndahen paratë për ngritjen e shtatores së tij

Figura e veprimtarit të çështjeve kombëtare, Adem Demaçi do të ngrihet së shpejti në bronz.

Shtatorja e Adem Demaçit do të ngritët në kryeqytet.

Dhe, këtë e ka marrë përsipër Zyra e Kryeministrit e cila këtë javë ka filluar procedurat për këtë çështje.

Zyra e prokurimit në kryeministri ka shpall konkursin për realizimin e skulpturës – shtatores së atdhetarit të shquar të Kombit Shqiptar “Adem Demaçi”.

Për realizimin e kësaj shtatore, Kryeministria ka ndarë 124 mijë e 500 euro.

Reklama