Mrika dhe Arianit Nikçi ngjiten në maje të Denalit (Foto)

Ka përfunduar me sukses ekspedita ” Moving Mountains” nën udhëheqjen e Dan Corn nga AMS, ku Mrika dhe Arianit Nikçi  u ngjitën në maje të Denalit e cila ndodhet 6194 metra mbi nivelin e detit .

17 vjeçarja Mrika Nikçi , në më pak se një muaj përfundoi me sukses dy Majat më ekstreme. Më 27 maj të këtij viti ajo u ngjit në Mount Everest dhe me 20 qershor u ngjit në Mount McKinley – Denali, transmeton Klan Kosova.

“Kujdesi dhe mbështetja juaj janë gjithnjë të rëndësishme në suksesin e saj, për çka ajo është përgjithmonë mirënjohëse”.

Më poshtë mund ta lexoni njoftimin e plotë në Facebook.

Reklama