Mot shumë i nxehtë sot, temperaturat deri në 35 gradë Celsius

Sot në Kosovë do të mbajë mot me diell dhe shumë i nxehtë. Temperaturat maksimale pritet të arrijë rreth 35 gradë celsius në nivel vendi.

Në Shqipëri do të mbajë mot me diell dhe shumë i nxehtë me temperatura maksimale rreth 36 gradë celsius në nivel vendi.

Në Maqedoninë Veriore dhe Mal të Zi pritet të mbajë mot me diell dhe shumë i nxehtë.

Ditëve të ardhshme në tërë rajonin tonë pritet të mbajë mot me diell dhe shumë i nxehtë me ngritje të mëtutjeshme të temperaturave maksimale dhe minimale

Reklama