Moment emocionues: 8-vjeçarja nga Rahoveci shkon në Gjermani, përshëndetet me shkollën

Kosovarët edhe 20 vjet pas luftës po vazhdojnë ta lëshojnë vendin si pasojë e varfërisë dhe mungesës së prespektivës.

Një moment emicionues ka qenë për një 8-vjeçare në Krushë të Madhe të Rahovecit kur është përshëndetur me mësuesen, shoqet dhe shokët e klasës.

VIDEO KËTU!

Moshatarët e saj ishin radhitur para shkollët për të përshendetur Alean e cila do të nisej me familjen e saj për një jetë të re në Gjermani, shkruan Magazina.al

Për më shumë shihni momentin emocionues në videon më poshtë.

Reklama