Minsitria e Bujqësis hapi afatin e aplikimit për masa mbështetëse për bujqit

Drejtoria e Bujqësisë ka njoftuar  se Ministria e Bujqësisë ka hapur periudhën e aplikimit për disa masa mbështetëse për bujqit për vitin 2020-2021.

Sipas një njoftimi të drejtorit Berat Duraku, afati për aplikim do të zgjasë nga 30 janar deri më 1 mars në ora 16:00.

Njoftimi i plotë:

Të nderuar fermerë,

Ashtu siç edhe jeni njoftuar Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, – Agjencia për Zhvillimin e Bujqësisë ka hapur periudhën për aplikim për disa masa mbështetëse në kuadër të Programit për Bujqësi dhe Zhvillim Rural 2020-2021 ku kjo përkrahje përmes projekteve investive do të jetë për fermerët në gjithë territorin e Republikës së Kosovës.

Tanimë zyra për hartimin e projekteve dhe kompletimin e të gjitha dokumentacioneve të nevojshme për aplikimin e granteve në Ministrinë e Bujqësisë, është e hapur dhe gjindet në hapësirat e Drejtorisë së Bujqësisë në Rahovec.

Drejtoria e Bujqësisë i uron suksese të gjithë fermerëve aplikues si dhe ju sigurojmë se do të keni  mbështetjen e nevojshme në të gjitha procedurat e aplikimit.

Afati për aplikim për masat e shpallura  do të zgjasë  nga 30.01.2021  deri me 01.03.2021 ne ora 16.00.

Numrat për kontakt:

049 64 32 65

048 55 11 55

048 55 22 55

Suksese!

Reklama