Ministrit serb Vulin, i ndalohet hyrja në Kosovë

Ministrit të Mbrojtjes së Serbisë, Aleksandër Vulin i është ndaluar hyrja në Kosovë.

Sipas një njoftimi nga kabineti i ministrit të Mbrojtjes, Vulin dhe një delegacioni të shërbimit shëndetësor ushtarak nuk u është lejuar ta vizitojnë Qendrën Spitalore në Mitrovicë.

Kabineti i ministrit njofton se në përgjigjen që iu ka shkuar nga Prishtina thuhet se “nuk mund të japin përgjigje pozitive në kërkesë”.

Siç shkruan B92 është planifikuar që vizita të ketë karakter humanitar dhe se përfaqësuesit nga Ministria dhe Spitali Ushtarak me drejtuesit e spitalit në Mitrovicë kanë pasur qëllim që të diskutojnë për bashkëpunimin në mes të këtyre institucioneve shëndetësore.

Reklama