Mërgimtari thotë: Më mirë rrini në Kosovë e hani bukë 20 centë, se jashtë është 6 euro

Mërgimtarët kanë filluar të vinë në Kosovë për të kaluar pushimet pranë familjarëve.

Ndërkohë një numër i madh i kosovarëve, janë duke u larguar nga vendi në mungesë të vendeve të punës dhe perspektivës në vend.

Për këta të rijnë që po largohen, një mërgimtar nga Zvicra ka dhënë një mesazh sapo ka mbërritur në Kosovë, duke I lutur ata që të mos e lëshojnë vendin.

“Desha me ju bë apel këtyre të rinjve sa për bukë me hangër keni në Kosovë nga 20 cent bukën, nuk ki nevojë t’i me shku atje me hanger bukën 6 euro, rrini në shtëpi, done familjen, respektoni më të vjetrit”, thotë mergimtari gjatë një interviste televizive.

Gjithsesi, në një raport thuhet se 20 për qind e popullsisë janë larguar nga vendi që nga shpallja e pavarësisë në vitin 2008.

Reklama