Mërgimtari përplaset dhe shahet me zyrtarin e aeroportit, e arreston Policia – Video

Një mërgimtarë ka tentuar ta sulmojë një punëtorë në Aeroportin e Prishtinës ‘Adem Jashari’, derisa më pas është arrestuar nga Policia.

Javë më parë në Aeroportin e Prishtinës ka ndodhur një incident në mes të një qytetari dhe një punonjësi të aeroportit.

Në pamjet shihet se mërgimtari që po udhëton nga ky Aeroport, fillimisht e shan dhe më pas tenton ta sulmojë zyrtarin e aeroportit.

Sipas videos, qytetari dëgjohet duke e fyer zyrtarin e aeroportit, pasi ai pretendon se për fajin e tij ai e ka humbur edhe avionin. Gjithashtu, ai e kërcënon se do t’i qërojë hesapet me të prapë.

Ndërkohë, punonjësit e tjerë tentojnë ta qetësojnë qytetarin, duke i dhënë edhe këshilla si të veprojë.

Më poshtë keni videon e kësaj ngjarje.

Reklama