Mblidhet NISMA: Ne jemi gati, koha e hipokritëve dhe mashtruesve po kalon

Zyrtari i lartë i NISMA-s, Zafir Berisha, ka publikuar një fotografi nga një takim që kanë mbajtur sot në selinë qendrore të partisë në Prishtinë.

Berisha ka thënë se Kosova është në udhëkryq dhe se partia që drejton Fatmir Limaj është e gatshme, por pa e specifikuar për çfarë.

“Kosova në udhëkryq, Ne jemi gati… vazhdojmë! Koha e hipokritëve dhe mashtruesve po kalon”, ka shkruar Berisha.