Masat e reja: Hapen konviktet, një student për dhomë

Nga sot sipas masave të reja të Qeverisë anti-pandemi, konviktet do të lejohen të punojnë sipas rregullit një student – në një dhomë.

Sipas masave të ekzekutivit të cilat u bën mësimi në të gjitha nivelet e arsimit, vazhdon sipas udhëzuesit të përgjithshëm të Ministrisë së Arsimit për organizimin e mësimit në kushtet e pandemisë COVID-19.

“Të gjitha institucionet publike dhe private të të gjitha niveleve të arsimit, iu ndalohet organizimi i aktiviteteve jashtë mësimore, siç janë ekskursionet, shëtitjet grupore, ahengjet e ndryshme të stafit mësimor apo të nxënësve – studentëve”.

 

Reklama