Lutfi Haziri: Presidentin e zgjedhë LDK, dihet kënd zgjedhim ne

Nënkryetari i LDK-së, Lutfi Haziri, ka lënë të nënkuptohet se president i ri i vendit do të zgjedhet nga LDK.

“Zgjedhja e Presidentit kalon nëpër zyrat e LDK’së. Ashtu siç kaloi edhe zgjedhja e Kryeministrit dhe Kryetares së Kuvendit…”, është shprehur Haziri.

“Kur bëhet kështu, dihet kush bëhet President. Ai që përfaqëson unitetin e popullit. Vazhdojmë…”.

Reklama