Latifi voton bashkë me familjen: Dilni dhe votoni edhe ju

Kryetari i Rahovecit Smajl Latifi, e ka shfrytëzuar të drejtën e votimit.

Ai, bashkë me familjen e tij, kanë votuar para pak minutash.

Latifi ka bërë thirrje që njerëzit të dalin për të votuar.

Latifi shkruan:

Të dashur bashkëqytetarë,

Ne sot, si të gjitha vendet demokratike në botë e gëzojmë të drejtën e votës.

Bashkëshortja Fatime, djali im Etniku dhe unë, e shfrytëzuam këtë të drejtë dhe obligim qytetar. Dilni dhe votoni!

Me votë ju e përcaktoni të ardhmen tuaj!

SL

Reklama