Latifi uron besimtarët për muajin Muharrem

Kryetari i Rahovecit Smajl Latifi ka uruar besimtarët për muajin Muharrem.

Latifi thënë se në këtë muaj, besimtarët me vetëmohimin e tyre, e forcojnë lidhjen me Zotin.

“Në muajin Muharrem, besimtarët me vetëmohimin e tyre forcojnë lidhjen me Zotin. Besimtarëve të Tarikatit Halveti dhe Tarikatit Rifai në Rahovec, ju uroj agjerim të lehtë dhe të pranuar nga Zoti!”, ka shkruar Kryetari Latifi.

 

Reklama