Latifi takon të rinj rahovecas, diskutojnë për Rahovecin

Kandidati për kryetar të Rahovecit Smajl Latifi ka takuar sot të rinj rahovecas.

Ai ka thënë se janë diskutuar idetë dhe projektet e përbashkëta për Rahovecin.

“Me të rinjtë rahovecas që janë shtytja kryesore e frymës sonë të fitores. Kafe e diskutim shumë produktiv rreth projekteve dhe ideve të përbashkëta për Rahovecin”, ka shkruar Latifi.

Reklama