Latifi, takim me bashkëluftëtarët: I ftova që t’i bashkohen kauzës për Haradinajn President

Kryetari i Rahovecit dhe i degës së AAK-së, Smajl Latifi, ka mbajtur një takim me bashkëluftëtarët e tij.

Ai, në këtë takim, ku prezent ishin edhe kandidatët për deputetë, i ka ftuar ata që t’i bashkohen kausës për Ramush Haradinjan President të Kosovës.

Latifi shkruan:

Ata që dje ishin forca e Kosovës në luftë për liri, sot janë Forca e Kosovës garancë për paqe dhe sigurinë tonë.

Në takim me shokë e bashkëluftëtarë, më meritorët që sot ne gëzojmë lirinë. Ishim bashkë në luftë e jemi bashkë edhe sot në shërbim të vendit.

Mbrojtja e vlerave tona kombëtare të arritura me mund, djersë e gjak është obligim e detyrë e secilit individ e organizatë shoqërore-politike, sepse kjo i duhet të ardhmes dhe historisë njerëzore në përgjithësi.

Si bashkëluftëtar i juaji, ju ftoj që t’i bashkoheni kauzës sonë për Ramushin President, në mënyrë që ideali ynë i përbashkët që dikur na bashkonte në luftë, le të na bashkojë sot në paqe, për të ardhmen e Kosovës, për sigurinë, zhvillimin dhe forcimin e saj!

14 shkurti, sërish na bashkon!

#FORCAEKOSOVËS

#RAMUSHIPRESIDENT

Reklama