Latifi punon tokat bashkë me djalin e babanë e tij

Kryetari i Rahovecit, Smajl Latifi, e ka shftrytëzuar të dielën për të punuar në tokat e familjes, bashkë me të birin dhe babanë e tij.

Latifi ka shkruar se babai i tij 83-vjeçar ishte më i përkushtuar dhe më punëtor se vet ai, por edhe djali i tij i ri.

“Një e diel jo pak intensive, këtë herë me Etnikun në tokat e punuara vyeshëm nga vetë Baca Malush. 83 vjeç, por pa asnjë dyshim, më i përkushtuar dhe më punëtor se sa ne të dy”, ka shkruar Latifi.

Reklama