Latifi pret qytetarë e bën homazhe te varrezat për festën e Pavarësisë

Kryetari i Rahovecit, Smajl Latifi, ka pritur qytetarë, familjarë dëshmorësh e përfaqësues fetar sot për festën e Pavarësisë së Kosovës.

Ai e ka falënderuar secilin për urimet e 17 shkurtit.

Latifi shkruan:

Sot për nder të 13 vjetorit të shpalljes së Pavarësisë së Kosovës, prita në mjediset e komunës qytetarë, familjarë dëshmorësh, përfaqësues të klerit fetar e miq.

Faleminderit secilit dhe urime 17 Shkurtin!.

Më pas, së bashku me këshillin organizues dhe drejtues të shoqatave të dala nga lufta bëmë homazhe dhe vendosëm buçeta lulesh në varrezat e dëshmorëve të kombit në Rahovec. Po kështu, delegacione të organizuara nga këshilli organizues bënë homazhe në të gjitha vendet ku pushojnë ata që dhanë jetën për liri.

Gëzuar 13 vjetorin e Pavarësisë, Kosovë!

SL

Reklama