Latifi merr përkrahje nga rahovecasit, i falënderon për pritjen

Kandidati për kryetar të Rahovecit Smajl Latifi ka marrë përkrahje të fuqishme sot, gjatë tubimit me banorë të vendbanimeve të ndryshme në komunën e Rahovecit.

Latifi ka falënderuar qytetarët për pritjen që i kanë bërë.

Ai ka shkruar:

Faleminderit për pritjen dhe përkrahjen e bashkëqytetarëve kudo që ishim sot.

Malësia e Vogël, Gexha, Ratkoci, Vrajaka, Bratatini, Dejni dhe Dobidoli na rezervuan një pritje madhështore. Vazhdojmë bashkë, për zhvillimin e komunës sonë!

Reklama