Latifi hapi fushatën: Do të punojmë për një hov të ri zhvillimi në Rahovec

Kandidati për kryetar të Rahovecit, Smajl Latifi, e ka hapur fushatën zgjedhor.

Ai, përmes një shënimi në Facebook, ka thënë se do të angazhohet që Rahoveci ta ketë një hov të ri zhvillimi si asnjëherë më parë.

Ai ka shkruar:

Të gjitha projektet e realizuara në këtë mandat dhe projektet që synojmë t’i realizojmë për mandatin e ardhshëm tregojnë për seriozitetin tonë në qeverisje dhe ambiciet që Rahoveci të ketë një hov zhvillimi si asnjëherë më parë.

Nga tubimi hapës sot në Rahovec.

Reklama