Latifi e kandidatët në fushatë: Qytetarët kanë vendosur ta përkrahin AAK-në

Dje fushata elektorale e AAK-së së Rahovecit ka vazhduar në fshatrat Sapni, Pataqan i Ulët, Pataqan i Epër dhe Nushpal.

Kryetari i Degë së AAK-së, Smajl Latifi, ka thënë se qytetarët e këtyre fshatrave tashmë kanë vendosur t’i japin përkrahje AAK-së, kandidaturës së Ramush Haradinajt për presidentt dhe kandidatëve të saj për deputetë në Kuvendin e Kosovës.

Latifi shkruan:

Qytetarët e Sapniqit, Pataqanit të Ulët, Pataqanit të Epërm dhe Nushpalës, ashtu si mijëra rahovecas, tashmë kanë vendosur, t’i japin përkrahje të fuqishme kandidatëve të AAK-së nga Rahoveci, për Kuvendin e Kosovës dhe Ramush Haradinajt për President.

Sonte, sheshazi u konfirmua dominimi i frymës së fitores së  Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, në zgjedhjet e 14 shkurtit.

Vazhdojmë…

#ForcaeKosovës ✅1️⃣3️⃣5️⃣

#RamushHaradinaj✅1️⃣

#Fatmir Iska ✅2️⃣6️⃣

#Bjondina Kleqka ✅4️⃣1️⃣

#Mahmut Morina✅8️⃣0️⃣

#Berat Duraku ✅8️⃣1️⃣

SL

Reklama