Latifi e Duraku në Krushë të Madhe: Ky fshat i dha shumë vendit në të gjitha periudhat historike

Kreytari i AAK-së në Rahovec, Smajl Latifi, sot bashkë me kandidatin për deputet, Berat Duraku, ka qëndruar në Krushë të Madhe.

Ai ka thënë se Krusha e Madhe në të gjitha periudhat historike i ka dhënë shumë vendit.

“Krusha e Madhe në të gjitha periudhat historike i dha shumë vendit. I nderuar nga mikpritja shqiptare që përjetova në konakun e familjeve Krasniqi dhe Duraku. Faleminderit për mikpritjen dhe besimin në vizionin e Aleancës për Shtetin dhe Atdheun”, ka shkruar ai.

Latifi edhe një herë ka kërkuar që më 14 shkurt të votohen:

Ramush Haradinaj-1

Berat Duraku- 81

Fatmir Iska-26

Bjondinë Kleqka-41

Mahmut Morina-80

“Dalshim faqebardhë!”, ka shkruar ai.

Reklama