Latifi e Duraku në Krushë të Madhe: As ditët me shi nuk i ndalin fermerët

Kryetari i Rahovecit Smajl Latifi, bashkë me drejtorin e Bujqësisë, Berat Duraku, kanë vizituar dje disa fermerë dhe bujq në Krushë të Madhe.

Latifi, duke parë punën e tyre, ka thënë se as ditët me shi nuk i ndalin bujqit krushjanë.

“Sot vizituam fermerët në Krushë të Madhe. Edhe në ditët me shi fermerët tanë nuk ndalen me punët e tyre vjeshtore. Inspirim”, ka shkruar Latifi.

Reklama