Vdes bilbili i Kosovës Nexhmije Pagarusha

Ka ndërruar jetë bilbili i muzikës shqipe, Nexhmije Pagarusha.

Nexhmije Pagarusha, ikona e muzikës shqipe, ishte e njohur si një grua e cila gjatë gjithë karrierës së saj i ka shërbyer me nder dhe dashuri atdheut të saj përmes artit.

Pagarusha vdiq në moshën 87 vjeçare.
Reklama