Kurti ia merr një deputete PDK-së

Adelina Grainca e cila është zgjedhur deputete si kandidate në listën e PDK-së, ka kaluar në Lëvizjen Vetëvendosje.

Merret vesh se kryeministri dhe kryretari i LVV-së, Albin Kurti, e ka marrë me vete në seancë deputetën më të re në moshë, e cila nga tash do të jetë në Grupin Parlamentar të LVV-së.

Ajo po ashtu ka marrë pjesë edhe në votimin për Presidentin.

Reklama