Kulla e heronjve Toni dhe Mici, pranë përfundimit

Drejtori i Urbanizmit në Komunën e Rahovecit, Rumir Zhuniqi, ka njoftuar se Kulla e Heronjve të kombit, Toni dhe Mici, është afër përfundimit,

Ai ka ndarë disa fotografi nga vendi ku po punohet për ndërtimin e kullës.

Projekti kishte nisur në vitin 2019 dhe është i financuar nga Komuna e Rahovecit.

 

 

Reklama