Kryhet edhe një takim pa koalicion – Kurti vazhdon të gënjejë duke thënë “marrëveshja është afër”

Tre muaj pas përfundimit të zgjedhjeve, dhe një maratone negociatash, VV dhe LDK as sot nuk kanë arritur të merren vesh për koalicionin. 

Në takimin e sotëm i cili ka filluar në orën 15:00, palët thonë se janë pajtuar që të takohen sërish nesër.

Zëdhënësi i LDK’së, Besian Mustafa, tha se ka lëvizje në drejtim të marrëveshjes, por ende nuk ka marrëveshje

Reklama