Kryetari Latifi e drejtoresha Kleçka inspektojnë restaurimin e monumenteve kulturore

Drejtoresha për Kulturë, Rini dhe Sport në Komunën e Rahovecit, Bjondina Kleçka, bashkë me kryetarin e Komunës Smajl Latifi, kanë inspektuar sot punimet që janë në proces për restaurimin e monumenteve kulturore.

Drejtoresha Kleçka disa prej punëve që janë duke u kryer në këto projekte.

Njoftimi i plotë i drejtoreshës Kleçka;

Bashkë me kryetarin e komunës Smajl Latifi, vizituam punimet që janë duke u përfunduar në restaurimin e monumenteve kulturore të komunës sonë.

Gjatë këtij projekti, është funksionalizuar;

Kyçja e ujësjellësit në gypin e rrjetit ekzistues të Krojit të Sheshit të Republikës |,

Mbjellja e druve dekorativ,

Mbulimi i konstruksionit të kulmit me rrasa të gurit, me pamje arkeologjike,

Mbushja e fugave në pjesën e brendshme, si dhe të jashtme të përoit.

Largimi i mbeturinave

Do vazhdojn punimet në këtë kron, me vendosjen e karrikave, vendosjen e pllakës me emërtim të kronit, vendosja e kubzave në pjesën përreth kronit, dhe punë tjera.

Reklama