Kryetari dhe drejtorët vizitojnë BIK-un dhe teqet e qytetit

Kryetari i Rahovecit, Smajl Latifi, bashkë me disa drejtorë të komunës, me rastin e festës së Fitër Bajramit, ka vizituar sot Bashkësinë Islame të Kosovës në Rahovec si dhe teqet e qyetit.

Ai ka takuar prijësit fetarë Efendi Shani Sylkën dhe Shehun Besim Shehu

“Urova udhëheqësit fetarë, Efendi Shani Sylka, Sheh Besim Shehu dhe Sheh Mehdi Shehu për këtë ditë të shënuar, që na bën bashkë të gjithëve dhe rritë solidarizimin mes qytetarëve. Me Fat Bajrami!”, ka shkruar Latifi.

Reklama