Kryeshefi i AKP-së Valon Tolaj takon Latifin: Kryetari i Rahovecit, jashtëzakonisht bashkëpunues e mikpritës

Kryeshefi i Agjencionit Kosovar të Privatizimit Valon Tolaj ka takuar sot ne ambientet e Komunës së Rahovecit, kryetarin Smajl Latifi.

Në këtë takim është biseduar për mundësitë e bashkëpunimit ndërmjet Komunës së Rahovecit dhe AKP-së.

Ndërkaq, Tolaj e ka vlerësuar Latifin si tejet bashkëpunues dhe mikpritës.

“Përmbyllem ditën për sot, duke biseduar me Smajl Latifin, kryetar i Rahovecit. Si gjithmonë, Smajli 100 % bashkëpunues dhe mikpritës i jashtëzakonshëm”, ka shkruar Tolaj./RahoPress/

Reklama