Krasniqi flet pas intervistimit në Hagë: Kreva obligimin tim ligjor

Ish-kryetari i Kuvendit të Kosovës, Jakup Krasniqi, ka thënë se me intervistimin në Hagë e ka kryer një obligim ligjor.

“Ne e kryem një obligim që e kemi pasur ligjor, besoj që e kryem detyrën dhe obligimet që i kemi konform ligjeve që janë në fuqi”, tha ai.

Në Hagë gjatë ditës është intervistuar edhe kryeministri në detyrë, Ramush Haradinaj.

Reklama