Kleqka viziton Shoqatën “Hareja”: Shembull i përkushtimit për grupet shoqërore që nuk kanë zë

Kandidatja për deputete, Bjondina Kleqka, sot ka vizituar sot Shoqatën “Hareja”, e cila merret me fëmijet me nevoja të veçanta dhe me gratë.

Kelqka ka thënë se kjo shoqatë është shembull i përkushtimit për grupet e shoqërisë që u duhet një zë i fortë.

Kleqka shkruan:

Vizitova sot Shoqatën “Hareja”, shoqatë kjo që ka prioritet fëmijët, fëmijët me nevojat e veçanta dhe gratë.

Një shembull i rrallë i përkushtimit për t’u kujdesur dhe për të ngritur zërin për grupet e shoqërisë që vazhdimisht kanë nevojë për një zë të fortë.

Nga 20 të punësuarit e kësaj shoqate, 19 janë gra. Shoqata si Hareja janë inspirim për punën time dhe angazhimin në politikë, ku qëllimi im kryesor është që të kontribuoj në ngritjen e vetëdijesimit dhe përfaqësimit në Parlamentin e Kosovës – aty ku merren vendimet më të mëdha për qytetarët tanë.

1️⃣3️⃣5️⃣✔️

4️⃣1️⃣✔️

Reklama