Kleqka viziton bizneset që merren servisimin e veturave

Kandidatja për deputete Bjondina Kleqka ka vizituar sot bizneset rahovecase “Neziri-N” dhe “Faredini-A”, të cilat merren me servizimin e veturave.

Kleqka ka thënë se u ka uruar punë të palodhshme duke e vlerësuar profesionin e automekanikut.

Kleqka shkruan:

Gjatë ditës së sotme vizitova, bizneset  “Neziri- N” dhe “Faredini -A”,  me pronar Tefik Neziri dhe Artan Shabandula.

Të dy këto biznese janë biznese familjare dhe mirren me servisimin e makinave.

Të ushtrosh biznesin e servisimit të makinave është një gjë e bukur. Është një punë pasionante, një punë e dobishme, një punë profesionale, andaj Tefikit dhe Artanit, ju urova punë të palodhshme dhe suksese në vazhdimësi!

Faleminderit për mikpritjen!

#ForcaeKosovës

#4️⃣1️⃣✔️

Reklama