Kleqka e Iska, bashkë me Latifin e Haradinajn vizitojnë “QTX”-në në Xërxë

Kandidatja për deputete, Bjondina Kleqka, dhe kandidati Fatmir Iska, bashkë me kryetarin e Rahovecit Smajl Latif dhe ish-deputetin Daut Haradinaj, kanë vizituar sot qendrën tregtarë “QTX” në Xërxë.

Kleqka ka thënë se kjo qendër është e rëndësishme për qytetarët pasi që ofron zgjidhje të shumta për nevojat dhe kërkesat  e tyre.

Kleqka shkruan:

Bashkë me Kryetarin e Komunës së Rahovecit, Smajl Latifi, Gjeneralin Daut Haradinaj dhe nënkryetarin Fatmir Iska vizituam qendrën tregtare ‘QTX’ në Xërxë, qendër kjo mjaft e rëndësishme për qytetarët tanë, pasi që ofron zgjidhje të shumta për nevojat dhe kërkesat e tyre.

Faleminderit për mikpritjen dhe përkrahjen e vazhdueshme!

Bjondina Kleqka 41✔️

 

Reklama