Kjo fluskë mund të zëvendësojë shishet e ujit në të ardhmen

Kjo fluskë e çuditshme që shihni në foto e mbuluar është një kontejner uji i quajtur “Ooho”.

Shishet e ujit plastike janë një nga armiqtë më të mëdhenj të natyrës – Ata përbëjnë gati gjysmën e mbetjeve plastike që prodhojmë. Kjo fluskë e vogël është një alternativë për të zëvendësuar shishet e ujit.

Ajo është 100% eko-miqësore dhe nuk përbën kërcënim për shëndetin e njeriut.

Duket argëtuese dhe ne po vdesim nga kurioziteti për ta provuar atë po ashtu si ata që shfaqen në video.

   

Reklama