KFOR-i përforcohet në Kosovë, vijnë pajisje dhe automjete të reja

KFOR-i ka njoftuar se kanë arritur automjetet dhe pajisjet ushtarake të Batalionit Rezervë Operacional nga Hungaria.

“Gatishmëria e KFOR-it është rritur edhe më shumë me ardhjen e automjeteve dhe pajisjeve të Batalionit Rezervë Operacional nga Hungaria. Këto njësi do të stacionohen në Kosovë për përmbushur misionin”, thuhet në njoftimin e KFOR-it në Facebook.

“Këto njësite janë në gjendje të përforcojnë njësitet aktuale të KFOR-it sa herë që është e nevojshme. Batalioni i Rezervës Operative është tashmë në funksion”, thuhet tutje në njoftim.

Reklama