KB Krusha hapë sezonin e grumbullimit të specave

Kooperativa Bujqësore Krusha, dje ka hapur zyrtarisht sezonin e grumbullimit dhe përpunimit të perimeve në hapësirat e saj.

Sipas një njoftimit të publikuar në faqen zyrtare të KB Krusha, pranimi i specave është bërë nga drejtoresha e kësaj Kooperative, Fahrije Hoti.

Njoftimi i plotë:

Qoft fillim i mbar dhe vit i sukseshëm!

Sot, zyrtarisht është hapur sezona e grumbullimit dhe përpunimit të perimeve në hapsirat e KB Krusha.

Pranimi i specëve është bërë nga drejtoresha znj. Fahrije Hoti e cila është optimiste se do të përmbushet planifikimi për vitin 2019!

Kujtojmë se nga ky vit tregu i KB Krushës përveç Zvicrrës dhe Gjermanisë, është rritur edhe në Itali dhe Austri.

Reklama