Home Uncategorized

Uncategorized

Vjosa Osmani injoroi ceremoninë e marrëveshjes historike Kosovë-Izrael

Ushtruesja e detyrës së Presidentit, Vjosa Osmani nuk ka qenë e pranishme në ceremoninë, pas nënshkrimit të marrëveshjes diplomatike mes Kosovës dhe Izraelit. Pas ceremonisë...