Home Kulturë

Kulturë

Rrëfimi për jetën e Mixhës Ramë nga sytë e vajzës së tij

‘Jeta nuk është asgjë tjetër, veçse një shfaqje teatrale’– Mixha Ramë Shkruan: Arbër Selmani “Babi ka qenë njeri i një tjetër konteksti shoqëror, ndryshe ka operu”...

​“Hardh Fest”, 20-vjetori me aktivitete atraktive dhe unike

Festivali “Hardh Fest”, edicionin e kaluar është shënuar simbolikisht me shumë aktivitete online për shkak të vitit pandemik, duke e pasur prioritet shëndetin e...

Visar Hajrullaga sjellë projektin e ri “Potpuri qytetare”

Këngëtari nga Rahoveci, Visar Hajrullaga ka publikuar sot projektin e ri. Projekti i titulluar “Potpuri qytetare” vije në vazhdën e disa projekteve që Visari...