Ka nisur asfaltimi i rrugës Xërxë-Sapniq-Ratkoc

Drejtori i Shërbimeve Publike, Përparim Krasniqi, ka njoftuar se ka nisur asfaltimi i rrugës Xërxë-Sapniq-Ratkoc.

Drejtori Krasniqi ka thënë se projekti është bashkëfinancim nga Ministria e Infrastrukturës dhe komuna e Rahovecit.

“Filloi asfaltimi i rrugës Xërxë-Sapniq-Ratkoc, një projekt i bashkëfinancuar nga Ministria e Infrastrukturës dhe komuna e Rahovecit! Vazhdojmë…”, ka shkruar ai.

Reklama