Iska në Rahoveci 2: Programi i AAK-së po fiton besimin dhe mbështetjen e qytetarëve

Kandidati për deputet nga AAK, Fatmir Iska, bashkë me kandidatët e tjerë për deputetë, kanë qëndruar sot në lagjen Rahoveci 2, ku kanë takuar me mbështetës e qytetarë të kësaj lagjeje.

Iska ka thënë se programi i Aleancës po fiton besim dhe mbështetje nga qytetarët.

Iska shkruan:

Te strukturat e Aleancës në lagjen Rahoveci 2, ndjeva frymën e mobilizimit për fitore. Programi ynë po fiton besim dhe mbështetje çdo ditë e më shumë nga qytetarët.

Faleminderit Rahovec!

#ForcaeKosovës

#RamushiPresident

#FatmirIska 26

Reklama