IKShP thirrje që të mos luani me mjete piroteknike: Lëndimet nuk riparohen

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike, iu bën thirrje qytetarëve që të kenë kujdes me përdorimin e mjeteve piroteknike.

Në një kumtesë lëshuar nga IKShP-ja, shkruhet se ‘lëndimet nuk riparohen’.

Qytetarë të nderuar!

Mos luani me mjete piroteknike!

Statistikat flasin per minimum 100 të lënduar rëndë e lehtë çdo festë nga hudhja e mjeteve piroteknike!

Lëndimet nuk riparohen!

Ruani shëndetin tuaj dhe të tjerëve!

Reklama