Hulki shqiptar mban kalin në shpinë – Video

Njeriu i sfidave dhe peshave të rënda apo ndryshe i njohur si ‘Hulku’ i Kosovës po pergatitet për rekord të ri në Guiness.

Ai tha që do ta ngriste nga toka apo ta mbajë për 30 sekonda me duar një helikopter.

Por gjatë intervistës ai tha se mund ta mbajë edhe një kali në shpinën e tij dhe nga studio direkt u nisën për në një fermë ku mbahen kuaj.